Teretana

 • trening za mišićnu hipertrofiju | trening za snagu | trening za izdržljivost, kondiciju i performanse

   

  Težinski trening je neophodan za ostvarivanje mišićnog rasta. Njegove koristi su višestruke: pored pomenute hipertrofije, težinski trening jača naše telo, a pozitivno se odražava i na procese unutar njega, kao što je lučenje anaboličkih hormona, ubrzan metabolizam, sagorevanje masti i tako dalje.

  Teretana u fitnes centru AS opremljena je savremenim spravama Life Fitness, Nautilus, Technogym, Cybex, Matrix, Maximus. Takođe, vežbači na raspolaganju imaju i veći broj bučica različitih težina.

  Svaki novi član prolazi kratku obuku pravilnog korišćenja sprava i bezbednog vežbanja. Dodatno, za one koji žele da izvuku maksimum iz vežbanja, postoji usluga individualnih i vođenih treninga.

  Individualni treninzi predstavljaju rad "1 na 1" gde se sve prilagođava individualnim potrebama klijenta. Na početku klijent prolazi kroz kratku obuku o pravilnom korišćenju sprava, bezbednom vežbanju i pravilnoj ishrani. Zatim se, u zavisnosti od ciljeva i želja klijenta, izrađuje poseban program treniranja i ishrane koga ce se pridržavati ubuduće.

  Prednost ove vrste treninga jeste što vam trener sve vreme posvećuje maksimalnu pažnju: on je tu da vas motiviše da date svoj maksimum, da vas opomene ukoliko nešto radite pogrešno i da vas nauči svemu što je potrebno za napredak i ostvarivanje vaših ciljeva.

  Vođeni treninzi podrazumevaju upoznavanje klijenta sa svakom od sprava kojima fitnes centar raspolaže. Akcenat se stavlja na njihovu pravilnu i bezbednu upotrebu, a sve u cilju prevencije od povreda i naravno bržeg napretka klijenta.

  Na kraju, nudimo vam i rehabilitacione programe koji za svrhu imaju oporavak od povreda i postepeno dizanje telesne forme i snage.

  Prijavljivanje za ove treninge možete obaviti kod naših instruktora koji vam sve vreme stoje na raspolaganju.Povezane teme

Pravila korišćenja | Zaštita privatnosti